Video

Štartovať staré auto moderným spôsobom? Žiaden problém, tu je lacné riešenie :)


videní: 12.0K

Klasickým spínacím skrinkám nadobro odzvonilo. Pomaly ich nahrádzajú elektrické kľúče a karty, ktoré už nemusíte nikde vkladať alebo strkať. Stačí, že ich máte pri sebe a stlačíte štartovacie tlačidlo. Spínacia skrinka bola častým kameňom úrazu, prečo auto nechcelo naštartovať. Jednoducho sa v nej niečo zlomilo, alebo sa v nej zasekol kľuč, alebo sa spínačka rozsypala. Spínacie skrinky dokonca patrili medzi časté predmety zvolávacích akcií automobiliek.

Ak sa spínacia skrinka zasekla, hrozilo uzamknutie volantu. Čo sa môže stať, všetci dobre vieme. Problémy, kedy spínačka nefungovala len v poslednej polohe a nepretočila štartérom, sa dajú odstrániť jednoducho. Len napojíte vhodné tlačidlo na 2 drôty, ktoré smerovali od štartéru k spínačke. A štartovali ste rovnako ako na starých pracovných strojoch. Neviete si to predstaviť? Vopcháte kľúč, pootočíte ho do prvej polohy, stlačíte a držíte tlačidlo dovtedy, kým motor nenaštartuje. Jednoduchá, rýchla a lacná oprava. Keď si navyše zaobstaráte štýlové štartovacie tlačidlo, a vhodne ho umiestnite, štartovací proces vyzerá efektne.

To nevymyslíš, to je život. Radosť kupovať auto po takých kutiloch.

Dnes tu máme ale úplne inú náhradu za spínaciu skrinku. Je ňou klasická dvojkolíková zástrčka západného sveta, ktorá má v sebe integrovaný vypínač. Ako to cele funguje si pozrite sami… 🙂

 

Autor:TopSpeed

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov