Video

Nevera v zvieracej ríši: Tučniak našiel svoju „ženu“ v náručí iného tučniaka. Nasledovala krvavá bitka ako z Tarantinovho filmu


videní: 3.5K

Súdiac podľa rôznych milých videí, fotografií a rozprávok by si si mohol myslieť, že hlavnou náplňou života týchto nelietavých vtákov je ich roztomilá chôdza. Opak je však pravdou, ako dokazuje nasledujúci článok.

Video National Graphics na konci článku ťa môže prekvapiť a ak máš pomerne slabý žalúdok, zváž, či si ho skutočne pustíš. V priebehu pár sekúnd sa toto milé stvorenie premenilo na zúrivú beštiu. Všetko to začalo tým, že tučniak po návrate domov zistil, že jeho milovaná je v náručí iného tučniaka. Je až fascinujúca similarita s ľudskou rasou. 🙂

 

Podvedený tučniak sa veľmi ľaho rozrušil, čo viedlo k nezastaviteľnej snahe o pomstu. Nasledujúca scéna pripomína film režiséra Quentina Tarantina.

Dokonca si môžeš pri pozeraní parafrázovať dialóg z filmu Scarface, ktorý by sa do tohto videa skvelo hodil.

 

 

Po prvom kole pomerne vyrovnanej bitky sa obaja zúčastnení na chvíľu upokojili a rozhodli sa zavolať samicu, nech sa rozhodne, ktorý z nich bude víťazom. Nanešťastie pre podvedeného tučniaka, zvolila si svojho „milenca“, s ktorým sa rozhodla odkráčať domov. Tu sa však príbeh nekončí a nasleduje druhé, omnoho brutálnejšie kolo bojov. Tentokrát oba tučniaci používajú svoje zobáky na to, aby sa tomu druhému pokúsili vydlabať oči. Ako to celé dopadlo si pozri na videu:

 

Zdroj: theladbible

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov