Video

Nahnevaný dedko sa rozhodol nabúrať so svojim autom do bazénu, v ktorom bolo 12 tisíc litrov koly


videní: 3.7K

Internet je podivuhodné mystické miesto plné zvláštnych a bláznivých videí. Samozrejme, dajú sa nájsť aj poučné videá, ako napríklad video, v ktorom sa odvážny vedec rozhodol vypiť kyanid, aby poučil divákov. Toto video však medzi tie poučné nemožno zaradiť.

Ako názov výstižne popisuje, video ukazuje „nahnevaného dedka, ktorý skočil s autom do bazéna s 12.000 litrami Coca Coly.“ Nám v redakcii je úplne nejasné, prečo tento „nahnevaný dedko“ skáče so svojim autom práve do bazéna plného Coca Coly. 🙂 Ale ľudia sú rôzni a zdá sa, že pre popularitu spravia čokoľvek. zarážajúce však je, že niekomu vôbec zíde na um takýto bizarný nápad.

 

 

 

Na začiatku videa vidieť staršieho pána stojaceho nad masívnou dierou, ktorá bola vyhĺbená na jeho pozemku. Bez udania akéhokoľvek dôvodu sa rozhodne naplniť túto dieru 12.000 litrami šumivého čierneho nápoja.

Nemáme tušenie, prečo a ako sa dostal k takému obrovskému množstvu koly a rovnako tak nevieme povedať, či je celý bazén skutočne naplnený Coca Colou a nie iba doplnený niekoľkými tisícmi litrov vody.

Avšak to nič neuberá na fakte, že „nahnevaný dedko“ sa rozhodol do tejto tekutinou naplnenej jamy skočiť s autom, konkrétne so starou Audi 80. Výsledok si pozri na videu nižšie.

 

 

Zdroj: Carscoops

 

Nezabudni však, že kola nepatrí medzi najzdravšie nápoje. Pozri sa, čo sa deje v tvojom tele po jej vypití:

Ak by si sa predsa len rozhodol ju piť, tu je jeden skvelý návod, ako si ju načapuješ bez toho, aby penila. 🙂

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov