TOP 10

TOP 10 najobľúbenejších TV seriálov


videní: 8.6K

Neexistuje lepší spôsob, ako si po dlhom a náročnom dni v práci alebo škole oddýchnuť na svojom pohodlnom gauči a posteli pri sledovaní svojho obľúbeného seriálu. Seriálov je mnoho, takže bolo z čoho vyberať. Preto ti prinášame 10 celosvetovo obľúbených seriálov, ku ktorým sa ľudia aj s odstupom času radi vracajú.

 

10. Dva a pol chlapa

two and a half men

Americký sitkom v ktorom hral Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones a mnoho ďalších. Vysielal sa v rokoch 2003 – 2015, v USA ale aj iných krajinách mal tento seriál obrovský úspech. Celý príbeh sa točil okolo dvoch bratov: Charlieho, bohatého skladateľa zneliek, ktorý si žije svoj bláznivý život plný alkoholu a ľahkých žien, a Alana chudobného, rozvedeného a lakomého chiropraktika. Po Alanovom rozvode sa Alan nasťahuje k Charliemu, kde mnoho času trávi aj jeho syn Jake. O zábavu je rozhodne postarané.

9. Upírske denníky

the Vampire Diares (Wallpaper)
Americká dráma, ktorá je založená na knižnej predlohe rovnakého názvu, ktorú napísal L. J. Smith. Odohráva sa vo fiktívnom meste s názvom Mystic Falls, ktoré obývajú nadprirodzené bytosti ako upíri, čarodejnice a vlkolaci. Príbeh sa sústredí na komplikovaný milostný príbeh medzi stredoškoláčkou Elenou Gilbert a  bratmi Salvatorovcami, ktorí sú obaja upíri. Ich životy sa komplikujú, keď všetky druhy nadprirodzených bytostí narúšajú pokoj v meste.

8. Walking Dead

The Walking Dead
Walking Dead je americká hororová dráma, natočená podľa komiksovej predlohy rovnakého mena, za ktorým stáli Robert Kirkman, Tony Moor a Charlie Adlard. Príbeh sa sústredí na mladého muža menom Rick Grimes, ktorý sa prebudí z kómy do post-apokalyptického sveta, v ktorom sa stretáva so zombie. Nachádza svoju rodinu a so skupinkou preživších sa snaží proti zombíkom bojovať.

7. Dexter

Dexter
Dexter je veľmi úspešný kriminálno-dramatický seriál, so zameraním sa na život Dextera, ktorý pracuje ako forenzný analytik na krv pre policajné oddelenie v Miami. Okrem tejto práce vedie aj tajný život ako sériový vrah. Zdá sa mu to byť normálne ako sa len dá, no niekedy je jeho „smäd“ po krvi silnejší ako on sám.

6. Roztomilé mrchy

71708-pretty-little-liars-pretty-little-liars
Teenegerský mysteriózny thriller, ktorý sleduje životy štyroch teenagerov žijúcich v malom mestečku Rosewood. Ich životy sa dramaticky zmenia po tom, čo sa stratí ich najlepší kamarát Alison. Ihneď po tom, dievčatá začnú byť prenasledované a prijímajú správy od psychopata s menom „A“, ktorý odhaľuje svoje najhlbšie tajomstvá.

 

 

5. Ako som spoznal vašu matku

How I Met Your Mother 11 Mart 9.Sezon 20.Bölüm HD
Americký sitkom sleduje príbeh Teda Mosbyho a jeho najbližších priateľov žijúcich na Manhattane. Príbeh rozpráva Ted v roku 2030, snažiac sa svojím deťom vysvetliť ako sa zoznámil so svojou ženou, a zároveň ich matkou. Príbeh začína tým, že Ted je architekt a hľadá svoju chýbajúcu polovičku. A aby tento príbeh bol zábavný, pomáhajú mu v tom jeho priatelia Robin, Lily, Marshall a Barney. Oplatí sa pozrieť až do konca.

4. Perníkový tatko

Cast changes to Breaking Bad
Pravdepodobne jeden z najpopulárnejších seriálov na svete. Perníkový tatko, teda Breaking Bad, je kriminálna dráma produkovaná Vinceom Gilliganom. Rozpráva príbeh Waltera White, učiteľa chémie, ktorému diagnostikujú zriedkavú formu rakoviny pľúc, ktorá vyžaduje nákladnú operáciu. Preto so svojím bývalým študentom, Jessem Pinkmanom, začne vyrábať a predávať kryštalický metamfetamín, rokovať s drogovými bossmi a celkovo zapájať do obchodu s drogami, s cieľom zabezpečiť svoju rodinu do budúcnosti.

3. Teória veľkého tresku

The Big Bang Theory
Teória veľkého tresku je na seba nadväzujúci sitkom, ktorý predstavuje dobrodružstvo štyroch vysoko inteligentných vedcov. Seriál poukazuje na život Sheldona, Leonarda, Raja, Howarda a ich priateliek. Na začiatku príbehu sú Leonard a Sheldon spolubývajúci, no všetko sa začne meniť, keď sa k ním nasťahuje nová susedka Penny, ktorá chce preraziť ako herečka, no musí sa uspokojiť s prácou servírky.

2. Priatelia

original clones
Seriál, ktorý bol vysielaný od roku 1994 do roku 2004, sa točí okolo života šiestich priateľov, ktorí žijú na Manhattane. Sitkom prezentuje dobrodružstvá vo veľkom meste, ale je zameraný predovšetkým na vzťah medzi nimi, čo je úprimné a úžasné priateľstvo.

1. Game of Thrones

Game Of Thrones HD Desktop Background
Americká fantasy dráma v réžií Davida Benioffa a D. B. Weissa. Príbeh sa odohráva na fiktívnych kontinentoch Westeros a Essos na konci roky trvajúceho leta a pozostáva z mnohých prepojených dejových línií. Každý príbeh je jedinečný a nepredvídateľný, čo robí tento seriál jedným z najpopulárnejších v súčasnosti.

 

Zdroj: themost10
Zdroj titulnej foto: flickr

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov